i heart elmo



February
Assalamualaikum and Hai .

 Pejam celik-ii dah masuk bulan FEBRUARY dah . Kejap je rase . Dah sebulan aku jadi budak Form1 .  Dah masuk ke alam sekolah menengah dah aku ni , rindu dekat kanak-ii ribena :) huahuhua . Memang letih gila la masuk SMK ni banyak homework tapi best . he he he . 

Subjek yang paling aku tak suke MATH , GEO and SEJ . OH nooo ! Okey lhaa setakat itu sahaja coretan saya pada hari ini . kalau ada mase insyaalah aku akan update lagi , almaklum laa aku kan dah form 1 . Mangsa PBS .  Sekiann . Jom layan gambar aku with kengkawan .


Ini Fatyn kami kawan dengan dia dah 2tahun lebih dah . Aku sayang dia sangat-ii . Dia laa pelengkap hidupku . susah senang kami bersama . Hope kita kawan selamanya . Amin .


Yang pakai telekung warna grey tu nama dia SYAZA NISA , orang panggil dia SYAZA , dia dari KL , dia baru je pindah dekat KELANTAN ni . Dia baik , dia friendly . Aku sayang sangat-ii dekat dia .  Hope kita kekal berkawan . Aminn .




SMKKK3 friends ! #luvurollssmuahz :D








copyright blogskin byschaaalhassan