i heart elmo



Jika tak Keberatan Tolong Tekan Like boleh ?
LIKE link ini


IKE gambar Bulat



TERIMA KASIH ATAS PERTOLONGAN ANDA 
LAIN KALI BULAT TOLONG KORANG PULAK :)
PERTOLONGAN ANDA AMAT BULAT HARGAI !

Contest Gambar Cool
Assalaimualaikum and Hello . Tarikh hari cantik kan . 11.11.11 wahh .. lawa gilerr .. kan2 .. oke hari ni aku nak join 1 contest yang best hadiah pon mewah .. dapat duit RM100 .. wahhh .. sape yang taknak kan .. rugi2 .. So jom kita pakat join contest ni ..

*nak join klik banner tersebut okeh .



Bulat pertaruhkan 3 gambar :


#gambar 1



#gambar 2



#gambar 3


// EXPIRED DATE : 15/11/2011 //


Harap-harap dapat menang amin :))
CONTEST 3 ini 1 with Aini
Asssalaimualaikum..hari ni aku nak join contest yang aku sangad suka dengan contest ini ..oke jum kite tengok syarat-syaratnya ...

nak join klik banner chumel di atas ni..


Syarat-syarat

  1. Wajib FOLLOW  blog Aini
  1. like FUN PAGE Aini   
  1. Buat entery mengenai contest ni . . bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini
  1. Letak BANNER CONTEST ini di entry korang bersertakan 1 gambar korang
  1. TAG 3 orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu.
  1. tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini
  1. bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak pa]


tag :

anaCynthia LeeSis Lyssa 

Gambar :


Im Tired


Salam blogger dekat semua orang... SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA yer korang...oke nih baru jer siap membuat roti jala my sister in-law tempah..fuhh memang letih laaa..tired,tired,tired !! grrr... aku and mak aku jer buad yang lain dah tidor daa...perutku pon dah lapar nih tada benda nak makan...pedih rase perot yang sedang kelaparan ni...huhu..k'sian kat aku.. huhu...aku buat 2kg tepung jer..tak banyak..aku start buad pukul 12:00 a.m - 6:11 a.m. fuhh letih gilerr...okeh laa aku dah tired nak menaip ..jom layan gambar aku nih..









tengah lipat menjadi 3 segi :)) aku pon dah pandai buad
macam nih..korang ??

jala jangan tak jala ..


taraaa..dah siap lipat..comel tak ??



oke dah siap ...


huh..semua ni aku yang kene basuh..


sibok lak minah nih nak ambk gmbr ..
Tak Dapat !

Assalaimualaikum ! Okeh hari tu aku and kawan-kawan cadang nak pergi taman tengku anis and pergi makan tutti frutti hari nih,pukul 10:00 pagi then kawan aku telefon die kata tak jadi pulak....hurhh memang sedih laa aku .. tak dapat jugak aku nak try makan-makanan yang famous gitu tutti frutti cehhh... huhh .. memang frustt tahap gabang laa aku mase tuh...huhu .. nak buat macam mane dah takde rezeki kan .. redha je laa... hurmmm..
Contest Saya Suka Blogskin !
Assalaimualaikum..
dah lame kan aku tak join contets harii rase nak join contest jerr...okeh contest ni  dianjur oleh miera


nak join klik banner yang comell di atas ni
yer ...

jom ramai2 join contest nim ...
hadiah dia pom best ..
8 Petanda Dia Adalah jodoh Kamu

Assalaimualaikum 

Okeh..hari ini aku nak kongsi tip dekat korang :)) jom bacaa ...


Dua manusia yang merasa saling berjodoh pasti memiliki ikatan emosional, spiritual dan  fizikal antara keduanya. Hanya dengan menatap mata atau mendengar suaranya, kita akan merasakan getaran dan seolah ingin terus bersamanya. Benarkah seperti itu? Lalu, apakah ada petanda  lainnya agar seseorang dapat merasakan bahawa si dia jodoh  (soulmate) kita atau bukan?

Petanda 1
Rahsia sepasang kekasih agar dapat memiliki usia hubungan yang panjang adalah dengan adanya saling kerjasama. Kamu dan dia selalu dapat saling membantu, dalam urusan remeh atau besar. Paling penting  adalah kamu berdua selalu dapat melalui segala aspek kehidupan  secara bersama-sama. Dan semuanya terasa amat menyenangkan  meskipun tanpa harus melibatkan orang lain. Apakah kamu sudah merasakan perkara tersebut? Jika ya, selamat... kerana ada  harapan bahawa dia adalah calon pendamping hidup kamu! 

Petanda 2
Salah satu kriteria yang menentukan  sesuai atau tidaknya dia sebagai jodoh kamu atau bukan adalah kemampuannya bersikap bersahaja di depan kamu. Cuba sekarang  perhatikan, apakah gerak-gerinya, caranya berpakaian, gaya rambutnya, caranya berbicara serta tertawanya mengesankan apa adanya? Apakah setiap ucapannya selalu tampak spontan dan tidak dibuat-buat? Jika tidak, maaf kemungkinan besar dia bukan
jodoh  kamu!

Petanda 3
Adanya deria batiniah membuat hati  kamu berdua dapat selalu saling tahu. Dan bila kamu atau si dia dapat saling membaca fikiran dan menduga reaksi serta perasaannya  satu sama lainnya pada situasi tertentu. Selamat! Sebenarnya dialah destini kebahagiaan kamu... 

Petanda 4
Bersamanya dapat membuat perasaan kamu menjadi tenang, selesa dan  tanpa perasaan tertekan. Berjam-jam bersamanya, setiap waktu dan  setiap hari tanpa membuat kamu merasa bosan... Inilah petanda  bahawa kamu berdua kelak akan saling terikat.

Petanda 5
Dia selalu ada untuk kamu dalam situasi apapun. Dan dia  selalu dapat memahami situasi dalam hati kamu baik dalam suka dan  duka. Percayalah pasangan yang berjodoh pasti tak takut mengalami pasang-surut, suka-duka saat bersama. Sekarang, ingat-ingat  kembali. Apakah dia orang pertama yang datang memberi bantuan tatkala  kamu dirundung musibah? Dia selalu faham saat emosi kamu terganggu? Dia tahu keadaan waktu anda sakit? Jika ya, tak salah lagi. Dialah orangnya...

Petanda 6
Dia tak terlalu  peduli dengan masa lalu keluarga kamu, dia tak peduli dengan masa lalu  kamu saat bersama kekasih terdahulu. Dia juga tak malu-malu menceritakan masa lalunya... Nah, kalau begitu ini bisa bererti dia  sudah siap menerima kamu apa adanya..

Petanda 7
Setiap orang pasti memiliki kekurangan, dan kamu tak  malu-malu perlihatkannya pada si dia. Bahkan pada saat kamu tampil  'buruk' di depannya sekalipun, misalnya saat kamu bangun tidur atau saat kamu sakit dan tak mandi selama dua hari. Ataupun  menceritakan sejujurnya kepada kamu tentang kelemahan dan kekurangannya... Nah! Kamu dan dia memangnya disuratkan untuk  bersama!

Petanda 8
Bila merasa rahsia kamu bisa lebih  selamat di tangannya daripada di tangan sahabat-sahabat kamu yang lain. Atau kamu merasa sudah tak dapat lagi menyimpan rahsia  apapun darinya, maka berbahagialah! Kerana ini bererti pasangan sejati telah kamu temukan!

Apakah kelapan petanda di atas telah kamu temukan padanya?KALAU DAH DITAKDIRKAN ITU ADALAH ORANGNYA..ITULAH JODOHMU..


|


copyright blogskin byschaaalhassan